Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a hagymát apróra felkockázzuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk.
A vajat felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk benne a hagymát.
A burgonyát meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a párolt hagymát, a fokhagymát, ízlés szerint sót, (frissen) őrölt borsot és a csipet szerecsendiót. Megszórjuk a liszttel, és összekeverjük a tojássárgákkal. Beledolgozzuk a sajtot.
Nagyobb serpenyőben felforrósítunk kevés olajat, beleteszünk 4-6 evőkanálnyi masszát, kanálháttal egyenként ellapítjuk őket, és mérsékelt tűzön, mindkét oldalukon pirosra sütjük (vigyázat, ha túl gyorsan sülnek, belül nyersek maradnak!).
A röstiket papírkendőre szedjük, és meleg, de kikapcsolt sütőbe tesszük, amíg az összes kisül.
A salátához a répát megtisztítjuk, megmossuk, gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A salátakeveréket leöblítjük. A barackot apróra vagdaljuk, az újhagymát felkarikázzuk. Az öntethez simára keverjük az olajat az ecettel, az almalével, a mustárral, és sóval, borssal ízesítjük. Összeforgatjuk a zöldségekkel, a barackkal.
A rösztit tálra rakjuk, a salátával körítjük, és azonnal tálaljuk. Sült fehér húsok, halak mellé is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.