Elkészítés: 1. A tésztához a meglangyosított vízben elkeverjük az élesztőt és a cukrot meg az olajat, majd a liszthez adjuk, majd sóval és a szárított fűszerekkel együtt fényes-sima tésztává dagasztjuk. 4 cipóra osztjuk, és kb. fél órát pihentetjük.
2. Miután megkelt elfelezzük, lisztezett munkalapon kinyújtjuk. Sütőformába fektetjük az egyik lapot, villával megszurkáljuk, étolajjal vékonyan bekenjük úgy, hogy a szélén 2 cm-t szabadon hagyunk. Ízlés szerint ketchupot nyomunk rá, és beterítjük a tarja- és sajtszeletekkel. A szegélyt megkenjük hideg vízzel.
3. Kinyújtjuk a maradék tésztacipót is, a töltelékre terítjük, a szélét jól lenyomkodjuk, és a tetejét ennek is villával megszurkáljuk.
4. Megkenjük a tésztát egy kevés étolajjal, és 35 perc alatt előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
5. Végén tortaszerűre szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.