Elkészítés: A csirkecombokat kézzel megnyomogatom, ha túl nagy, félbevágom, a vastagabb részeken a csont mellett késsel kicsit bevágom.
A lisztet, a reszelt fokhagymát és a fűszereket összekeverem. Ebbe a keverékbe alaposan beleforgatom a húsdarabokat.
Kiolajozott csinos tűzálló tálba helyezem őket. Olajjal picit meglocsolom a tetejét, és alufóliával lefedem a tálat. Előmelegített sütőben, 200 fokon, alsó-felső álláson 35 percig sütöm.
A tejfölt összekeverem a reszelt füstölt sajttal, és a csirkecombokra öntöm. Most már fólia nélkül sütöm tovább, míg kicsit megpirul a teteje. (Grillezéssel kb. 5-10 perc, figyelem, nehogy megégjen!).
Zöldséges rizs és cékla, vagy krumplipüré és fejes saláta illik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.