Elkészítés: Az edámi sajtot becsomagoljuk előbb folpackba, majd celofánba. Forró vízbe dobjuk, és 40 percig forraljuk. Azután kicsomagoljuk és kinyújtjuk, amilyen vékonyra csak tudjuk. 3 főtt tojást összetörünk, 2 campingsajtot rányomunk, az apróra vágott petrezselymet és egy kis darab poréhagymát szeletelve hozzáadjuk. A sonkát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A kinyújtott sajtot megkenjük a sajtkrémmel, és jó szorosan feltekerjük. Hideg helyen tartjuk tálalásig. Vékony szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.