Előkészítés: A salátákat megtisztítjuk, levelire szedjük, megmossuk és leszárítjuk, majd összetépkedjük. A többi zöldséget értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, és lazán összeforgatjuk az újhagyma kivételével. A halat megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az olívaolajat felmelegítjük, rátesszük a halat és a hagymát. Kíméletesen sütjük, vigyázva, nehogy kiszáradjon a hal. Ráöntjük a bort, sózzuk, beletesszük a bazsalikomot, és rácsavarjuk a citrom levét. Épp hogy rottyantunk rajta egyet. A salátát tányérra szedjük, rátesszük a halat, és a visszamaradt levével meglocsoljuk. Kínálhatunk mellé pirítóst, vagy sós kétszersültet is.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 337 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.