Elkészítés: A borjúszeleteket papírszalvétán leszárítjuk. Serpenyőben felhevítjük a fele vajat, megfonnyasztjuk benne a gombát, lapátkanállal kivesszük, és megszárítjuk.
A borjúszeletekre ráteszünk egy-egy szelet sonkát és fél-fél szelet mozzarellát. A megszárított gombát elosztjuk a nyolc adagon, megszórjuk parmezánnal, sóval, borssal, a megtisztított, szétnyomott fokhagymával és a szárított zsályával. A borjúszeleteket összegöngyölítjük, fogpiszkálóval vagy kis nyárssal megtűzzük. A tekercseket az olajban és a megmaradt vajban közepes lángon tíz percig sütjük. Forrón tálaljuk.
A hozzá illő köret csontlében és fehérborban fűszerekkel párolt rizs.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.