Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és egyik oldalukat meghintjük szerecsendióval.
A sárgabarackot apróra vágjuk (de az is elég, ha negyedeljük) és a tejszínnel, bazsalikommal összefőzzük. Tehetünk hozzá kevés lisztet, hogy sűrűbb legyen. Mikor felforrt, levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a reszelt sajtot.
A barackos-sajtos szósszal megkenjük a hússzeletes szerecsendiós felét, és lazán felgöngyöljük. Ha ő nem akarja azt, amit mi, és szétcsúszik, használjunk hústűt a megzabolázására.
A cukkiniket felkockázzuk, a lilahagymát aprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és mindezt némi kakukkfű és só társaságában, egy tálban jól összekeverjük. Nagyjából azt kell látnunk, hogy a hagymák és a fűszer rátapad a cukkinikockáinkra.
Ha mindennel megvagyunk, kivajazunk egy hőálló tálat, belehelyezzük a hústekercseket úgy, hogy közöttük maradjon hely a cukkininek. A zöldséget a hús köré szedjük. Ha maradt a barackos-sajtos mártásból, kanalazzuk a tetejére, de legalábbis a tekercseket szórjuk meg egy kis sajttal a sütés vége felé.
Közepes lángon kb. 30 percig hagyjuk a sütőben, de mindenképpen teszteljük le a húst fogpiszkálóval, hogy rendesen átsült-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.