Elkészítés: AZ étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a vajat. Hagyjuk kihülni. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a kihűlt vajas csokihoz adjuk, a tojásfehérjét kemény habbá verjük fel. Ezután lassan összekeverjük, és hozzáadjuk a 3 kanál lisztet (lisztérzékenyek gluténmentes lisztet), és kivajazott 24 cm-es köralakú tepsibe tesszük. Kb. 20-30 perc alatt megsül.
Ezután elkészítjük a krémet: a tejszínt kemény habbá verjük fel, hozzáadjuk a porcukrot és a 2 csomag zselatin fixet. Amikor már jó kemény a krém, hozzáadjuk a leturmixolt sárgabarackot.
A kihűlt csokoládés tésztalapra halmozzuk a barackos tejszínt, néhány órát dermedni hagyjuk. A díszítéshez felolvasztjuk a csokoládét, hozzáadunk 2-4 kanál tejszínt. Ezután szilikonos sütőpapírra kenjük, és hütőbe tesszük megdermedni, 2-4 óra múlva már díszíthetjük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.