Elkészítés: A barackot megmossuk, kimagozzuk, cikkekre vágjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, és 15 percig pihentetjük.
Amikor a barack egy kis levet eresztett, a vaníliarúd kikapart belsejével és a csillagánizzsal kb. 5-8 perc alatt összeforraljuk, majd a csillagánizst kidobjuk, a barackot pürésítjük, az étkezési keményítőt hozzáadva 3-4 perc alatt besűrítjük, és kicsit hűlni hagyjuk.
A langyos barackpürét a mascarponével kihabosítjuk, poharakba osztjuk, és hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Cikkekre vágott barackkal és mentalevelekkel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.