Elkészítés: A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben 5-8 perc alatt roppanósra főzzük. Ha a főzővízbe kevés citromlevet teszünk, elillan jellegzetes szaga. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
A répát meghámozzuk, és nem túl vékonyan felszeleteljük. Felforrósítjuk a vajat, és 5 percig pároljuk rajta a répát. Hőálló tálba tesszük a karfiol felét, rászórjuk a répát, végül a maradék karfiollal betakarjuk.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Összekeverjük a joghurtot a tojással és a petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük, rálocsoljuk a zöldségekre, majd a tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és forró sütőben sütjük 10-15 percig. Amikor a sajt szépen megpirult, kivesszük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.