A megtisztított krumplit felkarikázzuk, felaprózott vörös hagymát adunk hozzá, sóval, borssal és piros paprikával ízesítjük. Az egészet alaposan összeforgatjuk és egy kiolajozott tepsibe terítjük.
Erre pakoljuk az apró káposzta egyik felét, majd rá a kolbászkarikákat és szalonnataréjokat, a tetejére jöhet ismét káposzta.
Bár a káposzta sós, de egy kis sóval, borssal megszórhatjuk. Alufóliával lefedve kb 45 percig sütjük.
Miután az alufóliát levesszük, a felső káposztaréteget kicsit átforgatjuk. Rárakjuk a tetejére a szalonnákat és megforgatva mindkét oldalán pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.