Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgákat a cukor 1/3 részével simára keverjük. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. A kemény habot a tojássárgás masszába vegyítjük a kakaóporral elkevert liszttel együtt. Kisütjük.
A párizsi krémhez a tejszínt a cukorral felfőzzük, majd a kakaóporral és a vajjal elkeverjük. Kihűtjük, és habosra keverjük.
Megtöltjük a piskótát, és a rumba áztatott mazsolával megszórjuk. Tetejét étcsokival bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.