Elkészítés: Csirkénket elrettentő módon nyolcfelé vágjuk, citromlével megöntözzük. Sózzuk, borsozzuk, és még lisztben is meghempergetjük. Hagymáinkat felkarikázzuk.
Megkeressük kedvenc fedeles, magasfalú teflonserpenyőnket, a vajat beledobjuk, habzásig hevítjük, megdinszteljük rajta a hagymát, majd megpirítjuk a csirkét is. Nyakon öntjük a húslevessel, mellédobjuk a cikkekre vágott paradicsomot, és lefedve, lassú tűzön készre pároljuk.
Körítsük törtburgonyával, és bontsunk fel mellé egy szép rajnai rizlinget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.