Elkészítés: A combokat sóval, borssal, kakukkfűvel bedörzsöljük, és fél órán át állni hagyjuk. A serpenyő aljába egy kis olívaolajat öntünk, beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, és lassú tűzön fonnyasztjuk egy kicsit. Pár perc múlva utána küldjük a combokat, és körbe-körbe forgatva sütögetjük, míg pirulni kezd egy kicsit a külseje. Ekkor mellétesszük a csíkokra vágott, hámozott padlizsánt, a cikkekre vágott paradicsomokat, és a szintén felvágott gombát. Lefedjük, és hagyjuk, hadd párolódjon az egész saját levében. Amikor már kevés a leve, pótolhatjuk a húslével, és a levet ízesíthetjük egy kis mustárral is. Akkor kész, amikor a hús könnyen elválik a csonttól.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.