Elkészítés: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A paradicsomot, paprikákat, lilahagymát, újhagymát vékony szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet mind a két paprikából és az újhagymából, 2 karika lilahagymát és 2 csík bacont. Az egészet betakarjuk a sajtszelettel, és sütőben vagy szendvicssütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek friss joghurtos salátát készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.