Elkészítés: A csontozott, besózott karajt egészben hagyva egy cseréptálban puhára sütjük. (A cseréptálat fél órára beáztatjuk, és hideg sütőben kezdjük a húst sütni.) Ha nincs cseréptálunk, tepsiben, alufólia alatt is megsüthetjük a húst.
A csirkemájból pörköltet készítünk. Ha friss zöldborsónk van, enyhén sós vízben puhára főzzük.
A megsült karajt szép egyenletes szeletekre vágjuk, visszarakjuk a cseréptálba, rárakjuk a zöldborsót és beborítjuk a májpörkölttel.
Sütőben kb. 20 percig sütjük. Köretnek burgonyapürét kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.