A krumplikat előfőzöm.
A gombák törzsét kitöröm, majd megtöltöm a májkrémmel, erre kerül az ordasajt. Beteszem egy nagy serpenyőbe, melybe előzőleg olajat öntöttem. Melléteszem a paradicsomokat és a paprikákat. Sózom, borsozom. Teszek rá rozmaring ágakat.Locsolok rá olajat.
A krumplikat egy másik serpenyőbe rakom. Sózom, borsozom, teszek rá rozmaring ágakat.
Mindkét serpenyőt berakom a 200 C fokra előmelegített sütőbe, s hőlégkeverésen 30 percig sütöm.
Ezután átállítom grill fokozatra, s 10 percig pirítom. Ekkor kiszedem a gombákat. A krumplit - mivel alul volt - még tovább sütöm.
Tálaláskor szedek a tányérra három gomba fejet, 1,5 paradicsomot, s újkrumplikat. A krumplikra vágok petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.