Elkészítés: Az oldalast tenyérnyi darabokra vágjuk, megsózzuk. Elővesszük kedvenc lábasunkat, belefektetjük az oldalasokat, és betakargatjuk a karikára vágott vöröshagymával, a fokhagymával (őt is felvágjuk), rátesszük a babérlevelet, meghintjük pirospaprikával, és leöntjük olajjal. Befedjük az előző nap beáztatott tarkababbal, majd annyi hideg vizet öntünk rá, hogy ellepje.
Lefedve a sütőben addig sütjük, amíg a bab félig megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a savanyú káposztát, belekeverjük a tejfölt, és készre pároljuk.
Tálaljuk tejföllel meglocsolva, pirospaprikával hintve, friss, puha kenyérrel. Kínáljunk mellé rajnai rizlinget, de egy korsó világos sör sem szentségtörés.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.