Elkészítés: A húst olaj és fűszerek keverékével bedörzsöljük, alufóliába csomagoljuk, 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap a befűszerezett hús minden oldalát forró olajban hirtelen átsütjük, majd párolóedénybe téve, kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk.
Közben a szőlő felét átpasszírozzuk. Amikor a hús félig puha, az áttört szőlőlevet hozzáadjuk, így pároljuk készre.
A húst felszeleteljük, jénai tálba tesszük. A megmaradt szőlőt leszemezzük, vajon átforgatjuk.
A húst krumplipürével és a vajas szőlővel tálaljuk, a hús levével meglocsoljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.