Elkészítés: A húst olaj és fűszerek keverékével bedörzsöljük, alufóliába csomagoljuk, 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap a befűszerezett hús minden oldalát forró olajban hirtelen átsütjük, majd párolóedénybe téve, kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk.
Közben a szőlő felét átpasszírozzuk. Amikor a hús félig puha, az áttört szőlőlevet hozzáadjuk, így pároljuk készre.
A húst felszeleteljük, jénai tálba tesszük. A megmaradt szőlőt leszemezzük, vajon átforgatjuk.
A húst krumplipürével és a vajas szőlővel tálaljuk, a hús levével meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.