Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és fűszerpaprikával, majd fél óráig pihentetjük.
Serpenyőben zsírt hevítünk, és a liszttel vékonyan megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A húsokat kiszedve félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, közben hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. A tűzről levéve a hagymához keverjük a sűrített paradicsomot, és ételízesítővel, őrölt borssal, babérlevéllel, majoránnával, bazsalikommal, oreganóval fűszerezzük. Kevés vízzel felöntve felforraljuk, és vissza helyezzük bele a hússzeleteket. Ha nem elég sűrű, kevés liszttel sűrítjük.
Lassú tűzön, lefedve készre pároljuk. Párolt rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.