Elkészítés: Megpirítom a hagymát, kockára vágom a húst és ráteszem, az apróra vágott a fokhagymával együtt. Sózum, borsozom, és kevés vízzel puhára párolom. Ha puha a hús, belekarikázom a répát, majd a póréhagyma fehér részét, nem kell sok párolás neki.
A krumplipüréhez megfőzöm a megtisztított, felkockázott krumplit sós vízben. Leszűröm, majd jól összetöröm a krumplit, és sűrű pürét készítek a tej és a vaj hozzáadásával.
A húst egy sütőtálba öntöm, egyenletesen elosztom rajta a krumplipürét, és előmelegített sütőben pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.