Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A snidlinget apróra vágjuk, elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
A hercegnőburgonyához a burgonyát megfőzzük, és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat, a két tojássárgát, ízesítjük a szerecsendióval, a borssal és az ételízesítővel. Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük, és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.