Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verem, kanalanként hozzáadom a porcukrot, majd a tojás sárgáját. Végül kanalanként óvatosan belekeverem a lisztet. Sütőben közepes lángon megsütöm. A cukorral, dióval, rummal beáztatom a mazsolát, majd 10-15 perc múlva beleöntöm a vizet és felfőzöm. Ha a piskóta kész, leöntjük a cukorsziruppal.
A csokit feltördelem, gőz fölött kis vajjal megolvasztom. Ha megolvadt, beleöntöm a Bailey*st és a tejszínt. Ráöntöm a piskótára. Tejszínhabot teszek a tetejére, megszórom fahéjjal. Ha lehet, 1 napig hűtőben állni hagyom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.