Elkészítés: A húst hideg vízben megmossuk. Forró olajban ropogósra sütjük. Kivesszük, sóval, paprikával és rozmaringgal ízesítjük. Minden filét két szelet sonkába göngyölünk.
Meghámozzuk és összevágjuk a fokhagymát és a vöröshagymát. Megtisztítjuk a répát, a zellert, a cukkinit, vékony csíkokra vágjuk őket. A paradicsompürét jól elkeverjük a fehérborral.
Forró olajban üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát és a zöldséget, és rövid ideig tovább pirítjuk. Belekeverjük a boros paradicsompürét, majd sóval, paprikával ízesítjük. A hússzeleteket a zöldségre fektetjük, és fedő alatt alacsony lángon 15 percig pároljuk.
A filét előmelegített tányérra tesszük. A zöldséghez keverjük a citromhéjat és a petrezselymet, majd a zöldséget a hús mellé tesszük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.