Elkészítés: A palacsinta összetevőit csomómentesre keverjük, majd 30 perc pihentetés után kevés olajon palacsintákat sütünk belőle.
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, kissé melegítjük, majd felöntjük a hideg tejjel. Folytonosan kevergetjük, hogy ne csomósodjon a mártás. Pár percig főzzük, sózzuk, borsozzuk.
A sonkát ledaráljuk, beleszórjuk a bechamel mártásba, majd kissé kihűtjük.
Ezzel a finom, gyors töltelékkel töltjük meg, vagy rétegezzük le a palacsintákat. A sonkakrémre kenjünk vékonyan chilizselét vagy tormakrémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.