A palacsintatésztához szitáljuk a lisztet egy tálba. A tojásokat egy kézi habverővel keverjük össze a tejjel és a sóval, majd tovább keverve apránként tegyük bele a lisztet, vigyázzunk arra, hogy ne csomósodjon. Pihentessük a tésztát kb. 20 percig.
A töltelékhez a saláta hibás leveleit távolítsuk el, a többit válasszuk le a torzsájáról. A salátaleveleket mossuk meg, alaposan csöpögtessük le. A sonkát és a salátaleveleket vágjuk keskeny csíkokra.
A palacsintatésztát jól keverjük át. Egy serpenyőben forrósítsunk fel kevés olajat, öntsünk bele egy merőkanálnyi tésztát, és a serpenyő alján egyenesen oszlassuk el. Süssük a palacsinta mindkét oldalát aranysárgára. A tésztából összesen 5 palacsintát készítsünk.
Mindegyiket kenjük meg majonézzel, tegyük rá a saláta- és a sonkacsíkokat, majd göngyöljük fel. Díszítsük apróra vágott, friss petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.