Elkészítés: A halfilét úgy fektessük le, hogy a bőre alulra kerüljön. Locsoljuk meg citromlével, és fektessük rá a sonkát. Kenjük be Piros Arannyal, erre kerül a vágott zöldhagyma. Tekerjük össze szorosan roláddá, és cérnával kössük át.
A roládokat fűszerezzük sóval, borssal,
pirospaprikával. Fektessük a tetejére a vékonyra szeletelt szalonnát, és tűzálló tálon letakarva forró sütőben 20 percig süssük.
Pár perc pihentetés után felszeletelve,
burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.