Elkészítés: Az édesköményt megmossuk és megtisztítjuk. /Édeskömény tisztítása: megmossuk, gyökértövét és a száraz pikkelyleveleket eltávolítjuk, ezután a finom rostszálakat felfelé lehúzzuk, hosszában kettévágjuk, torzsáját óvatosan ék alakban kivágjuk./ Hosszában negyedeljük, és a rostokra merőlegesen csíkokra vágjuk.
A brokkolit megmossuk, leveleit eltávolítjuk, rózsáit a vastag törzséről leválasztjuk, a szárakat meghámozzuk, keresztben felszeleteljük. A gombát és a hagymát megmossuk, megtisztítjuk, és a sonkával együtt kockára vágjuk.
Az összes zöldséget és a sonkát olajon, közepes lángon állandóan kevergetve 5 percig pirítjuk. Hagyjuk langyosra hűlni.
Közben a tejet, a főzőtejszínt és a tojást összekeverjük, sóval, borssal és csipetnyi szerecsendióval. A zöldséges-sonkás keveréket alacsony falú tűzálló tálba terítjük, és a tejjel leöntjük. Előmelegített sütőbe toljuk, és aranypirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.