Elkészítés: 1. A tésztát kifőzzük.
2. Apróra daraboljuk a sonkát és a póréhagymát.
3. A tejszínt egy tálba öntjük, belekeverjük a két tojás sárgáját, belereszeljük a sajtot, borsozzuk, sózzuk, ízlés szerint szerecsendiót is reszelünk bele, és az egészet jól elkeverjük.
4. Nagyobb lábosban vagy teflon edényben kevés olajon a sonkát és a hagymát megfuttatjuk, megszórjuk borssal, majd levesszük a tűzről.
5. A kifőtt tésztát lecsepegtetjük és beleöntjük a sonkás-hagymás alapba.
6. Felöntjük a tejszínes öntettel, összekeverjük, és a tűzre visszatesszük. Kissé összeforraljuk, amíg a sajt elolvad és a mártás ízét átveszi a tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.