Előkészítés:Az újburgonyát alaposan megmossuk, majd vízgőzben puhára pároljuk. A zöldfűszereket leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A joghurtot a zöldfűszerekkel habosra keverjük, a cukorral, sóval, őrölt fehérborssal ízesítjük. A puha burgonyák közepét kifúrjuk, egy-egy szelet összegöngyölt sonkát dugunk bele, és azon melegében a zöldfűszeres mártással körülöntve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 552 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.