Elkészítése: A zöldbab két végét és szálkáit eltávolítjuk, a vöröshagymát megtisztítjuk és finomra metéljük. A forró olajon megfonnyasztjuk, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát. Rátesszük a zöldbabot, és felöntjük 6 dl vízzel. A húsleveskockával fűszerezzük. Felforraljuk, és a zöldbabot puhára főzzük. Közben a sonkát apró kockára vágjuk, a tejfölt a liszttel simára keverjük. A már puha zöldbabba keverjük a sonkát és beleöntjük a lisztes tejfölt. Beleszórjuk a finomra metélt kaprot, valamint a petrezselyemzöldet, beletesszük nyolcadokra vágott paradicsomot. Jól összeforraljuk, végül a zúzott fokhagymával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.