Elkészítése: A zöldbab két végét és szálkáit eltávolítjuk, a vöröshagymát megtisztítjuk és finomra metéljük. A forró olajon megfonnyasztjuk, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát. Rátesszük a zöldbabot, és felöntjük 6 dl vízzel. A húsleveskockával fűszerezzük. Felforraljuk, és a zöldbabot puhára főzzük. Közben a sonkát apró kockára vágjuk, a tejfölt a liszttel simára keverjük. A már puha zöldbabba keverjük a sonkát és beleöntjük a lisztes tejfölt. Beleszórjuk a finomra metélt kaprot, valamint a petrezselyemzöldet, beletesszük nyolcadokra vágott paradicsomot. Jól összeforraljuk, végül a zúzott fokhagymával ízesítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.