Előkészítés: A rizst megmossuk. A zöldféléket megmossuk, amit kell meghámozunk, kockákra aprítjuk. A póréhagymát nagyobb darabokra vágjuk. Felkockázzuk a füstölt sonkát is. A konzervlétől lecsepegtetjük a borsót és a kukoricát.
Elkészítés: A zöldséglében 10 percig főzzük a rizst, majd lefedve hagyjuk még puhulni tíz percig. A zöldféléket nagyobb serpenyőben három evőkanál olívaolajon öt percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket összekeverjük a sonkával és a rizzsel. Hozzátesszük a konzervlétől lecsepegtetett borsót és kukoricát. Óvatosan összekeverjük. Öntetet készítünk három evőkanál olívaolajból és a citromléből. Sózzuk, borsozzuk. A zöldséges rizsre öntjük. Hidegen kitűnő, de melegen is tálalható.
1 0dag: 570 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.