Elkészítés: A csülköt megmossuk, a bőrét majdnem a csontig bevagdossuk, majd sóval, borssal, zsályalevéllel, aprított fokhagymával és petrezselyemmel fűszerezzük úgy, hogy a vágatokba is kerüljön. Tálba tesszük, és fóliával letakarva hűtőben 1-2 napon át pácoljuk.
A vöröshagymákat megtisztítjuk és cikkekre vágjuk, tepsibe szórjuk, és ráfektetjük a bepácolt csülköt. Meglocsoljuk a mézzel elkevert sörrel, alufóliával letakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben félpuhára pároljuk.
Amíg sül, a sárgarépákat és a petrezselyemgyökereket megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk.
Ha a csülök már félpuha, a fóliát levesszük, a zöldségeket is a tepsibe tesszük, közben a csülköt megfordítjuk. Gyakran locsolgatva pirosra sütjük.
Ha a csülök megsült, tálra tesszük, és a tepsiben lévő zöldségekhez keverjük a paradicsompürét. Petrezselymes vagy pirított burgonyával és a zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.