Elkészítése: A pulykahúst kb. 2 x 3 cm-es vékony darabokra vágom, sózom, a szárnyas fűszerkeverékkel megszórom, megdörzsölöm, megöntözöm szójaszósszal, és kb. 1/4 órát állni hagyom.
Közben a hagymákat felezem és szeletelem, a fokhagymákat negyedelem.
A pulykahúst vajon hirtelen megpirítom, majd a felszeletelt csirkemájat hozzáadom, és a tetejére szórom a hagymaféléket. Tejejére fektetem a rozmaringágakat, és végül megöntözöm a fél üveg sörrel. Lefedem - de kis rést hagyok -, és szép lassan hagyom megpárolódni.
Amikor nagyjából elfõvi a levét, kész, porhanyós, illatos és ízletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.