Elkészítése: A pulykahúst kb. 2 x 3 cm-es vékony darabokra vágom, sózom, a szárnyas fűszerkeverékkel megszórom, megdörzsölöm, megöntözöm szójaszósszal, és kb. 1/4 órát állni hagyom.
Közben a hagymákat felezem és szeletelem, a fokhagymákat negyedelem.
A pulykahúst vajon hirtelen megpirítom, majd a felszeletelt csirkemájat hozzáadom, és a tetejére szórom a hagymaféléket. Tejejére fektetem a rozmaringágakat, és végül megöntözöm a fél üveg sörrel. Lefedem - de kis rést hagyok -, és szép lassan hagyom megpárolódni.
Amikor nagyjából elfõvi a levét, kész, porhanyós, illatos és ízletes.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.