Elkészítés: A lisztben és a vajat elmorzsoljuk, hozzáadunk 1 tojást, belerakjuk a tejfölt, a sót, és jól összegyúrjuk.
A tésztából cipót formálunk, tányérra rakjuk, konyharuhával letakarjuk, és 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, majd kivéve ujjnyi vastagságúra nyújtjuk.
Ezután éles késsel kb. 10 cm hosszú, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, s tepsibe téve a felvert tojással megkenjük.
Amikor a tészta teteje megszárad, újból átkenjük a tojással, és azonnal megszórjuk a sóval elkevert köménymaggal, s kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.