Elkészítés: A sóskapürét kb. 2 dl vízzel leöntjük, felforraljuk. Ameddig kiolvad, az olajból és a lisztből rántást készítünk, beledinszteljük a vöröshagymát. A tejföllel, valamint vízzel kikeverjük, és a mártást berántjuk. Ízesítjük sóval, cukorral, és rövid ideig lassan együtt főzzük.
A burgonyát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Teflon edényben a saját levében, sózva, borsozva, szerecsendióval fűszerezve lefedve pároljuk. Amikor már puha és pirulni kezd többször óvatosan megkeverjük, hogy egyenletesen piruljon.
A tükörtojáshoz az olajat felhevítjük, beleütjük az egész tojásokat. A fehérjét sózzuk, és közepes hőfokon 4-5 perc alatt megsütjük.
A sült burgonyát a sóskamártással és a tükörtojással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.