Elkészítés: A vajból, lisztből és a tejből besamel mártást készítünk, ízesítjük sóval, borssal és őrölt szerecsendióval. A sajtot lereszeljük és kb. 1/3-át belekeverjük a mártásba, a többit félretesszük a tálaláshoz.
A gombát felkockázzuk, és egy kevés olajon megpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal. A sonkafelvágottat vékony csíkokra metéljük (ha a húsvéti sonka maradékát használjuk, vigyázzunk a sózással!), a gombához keverjük és még egy kicsit tovább pirítjuk, ezután hozzáöntjük a besamelt.
A spegettit kifőzzük, tányérra szedjük, a tetejére ráöntjök a gombás-sonkás mártást, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és jó étvágyat kívánunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.