Elkészítés: A tésztát olaj nélküli sós vízben al dente állagúra főzöm. A forró, enyhén sózott olíván üvegesre pirítom az apróra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát. Hozzáadom a sonkát, a felszeletelt gombát, majd a hámozott, kockára vágott paradicsomot, megpárolom. Belemorzsolom a márványsajtot és hozzákeverem a tejszínes krémsajtot is. Sózom, tekerek rá borsot, egyet forralok rajta, majd azon melegében a spagettire szedve tálalom. A tetejére reszelt parmezánt szórok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.