Elkészítés: Az olajon megpároljuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát. Felöntjük a hámozott paradicsommal és a levével, szükség esetén még vízzel. Az oregánót és a fehérborsot beleszórjuk,
megpároljuk.
A tésztát bő, sós vízben al dente megfőzzük.
A besűrűsödött mártás körülbelül akkorra lesz kész, amikorra a tészta megfő.
A leszűrt tésztára ráhalmozzuk a mártást, az apróra vágott zöldfűszereket, összekeverjük, és
1-2 percig főzzük, majd a reszelt sajttal megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.