Elkészítés: A paradicsomot felaprítjuk, majd fakanállal összetörjük. Az olajjal, vajjal, az átnyomott fokhagymával, vöröshagymával, ízlés szerinti sóval és borssal nagy lángon főzzük. Amint forrni kezd, takarékra állítjuk a lángot, és kb. 15 percig letakarva főzzük. Időnként megkeverjük. Közben bő, sós vízben kifőzzük a spagettit, majd leszűrjük. A kész mártáshoz kávéskanálnyi szurokfüvet keverünk, és a tálba tett főtt spagettira öntjük. Átkeverjük, majd reszelt sajtot adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.