Elkészítés: Egy jénai aljára egymás mellé rakjuk a baconszeletek felét, ezt megszórjuk vastagon reszelt sajttal. A tojásokat felverjük, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ebbe mártjuk a hús mindkét oldalát, majd a tálba rakjuk, a sajtrétegre. Erre szintén sajt jön, majd darabokra vágott spárga, ismét tojásba mártott hús, majd sajt következik, végül befedjük a maradék baconszeletekkel. A maradék tojást egyenletesen ráöntjük az ételre.
Alufóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe rakjuk. 30 perc múlva levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.
Én petrezselymes krumplipürével és párolt tejfeles karfiollal tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.