Elkészítés: A hagymákat felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk és szétszedjük, majd megdinszteljük a vajon. Belereszeljük a fokhagymát.
Külön serpenyőben a felkockázott bacont megpirítjuk, és hozzáadjuk a hagymákhoz, majd megborsozzuk (sózni a legvégén kell, mert a feta és a bacon is sós). Belekeverjük a krémsajtot, majd a spenótot megmossuk, szárait letépkedjük, leveleit durvára összevágjuk, és a baconos-hagymás keverékben megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a felkockázott fetát és a főzőtejszínt. Megkóstoljuk, hogy kell-e bele só. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd belekeverjük a felvert tojást.
A leveles tésztát kb. 30x45 cm-s téglalappá nyújtjuk, és 24 négyzetre felvágjuk. Mini quiche formákba fektetjük, a tölteléket elosztjuk, és mind a 4 sarkát felhajtjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.