Elkészítés: A spenót szárát lecsipkedjük, a leveleket megmossuk, és lobogó, forró szódabikarbónás vagy enyhén sós vízbe dobjuk. Egyet forralunk rajta, és máris leszűrjük, és jól lecsepegtetjük.
Összevagdaljuk, és egy tálban összekeverjük a darált pulykahússal. Hozzátesszük a zsemlemorzsát, a felvert tojást, a zúzott fokhagymát, a tejszínt, és sóval, borssal ízesítjük.
Egy őzgerincformát olajjal kikenünk, és a húsos keveréket szépen elterítjük benne. A sütőt 180º C-ra előmelegítjük, és a húsos masszát 50 perc alatt megsütjük benne.
Sütés után hűlni hagyjuk, majd nem túl vékony szeletekre vágva tálaljuk. Ne vágjuk fel melegen, mert szétesik, és úgy már nem mutat olyan jól. Változatos salátákat készíthetünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.