Elkészítés: A spenótot kicsit megpároljuk, majd összeturmixoljuk. A szokásos módon palacsintatésztát készítünk, majd hozzákeverjük a pépesített spenótot. Hagyományos módon palacsintákat sütünk belőle. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, pici sót, és rántottát sütünk belőle. Ezzel a rántottával töltjük meg a palacsintákat, majd egy jénaiba(v. tepsibe) egymás mellé helyezzük. Tetejét jól megkenjük tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.