Elkészítés: A spenótos kiolvasztjuk, és jó alalposan kinyomkodjuk. Ezután sózzuk, borsozzuk, és hozzámorzsoljuk a fetát, belenyomjuk a fokhagymát. A tésztát lisztezett deszkán fél centisre nyújtjuk, és 5x5 centis négyzetekre vágjuk, amiket kettévágunk háromszögekre. A háromszögek felének a közepéből kivágunk egy-egy kisebb hároszöget. Ezután úgy járunk el, mintha linzer karikát készítenénk: egy *teli* háromszöget megkenünk tojással és egy *lyukas* háromszöget rárakunk. A mélyedésbe töltjük a spenótot (kb. 1 teáskanálnyit), majd 200 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Sülés közben felelmelkedik a tészta, így körbefogja a spenótot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.