Elkészítés: A spenótot lassú tűzön kiolvasztom egy lábasban, felforrósítom, belenyomok 2-3 gerezd fokhagymát, sózom, borsozom, szerecsendiót reszelek bele. Lehúzom a tűzről, összekeverem a túróval és a joghurttal, félreteszem. Egy jénai aljába egy sor karikára vágott krumplit rakok, sózom, rá 2 szelet hús, só, bors, spenótos keverék, krumpli, só, hús, fűszerek kerülnek rétegezve. A legtetejére krumplit teszek, arra spenótot, majd reszelt sajtot, lefedem, betolom a sütőbe. Kb. 40 perc alatt átsül, aztán nagyobb fokozaton fedő nélkül megpirítom a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.