Elkészítés: A hagymát kb. 6 dkg vajon megfonnyasztjuk, majd az apró kockára vágott gombát, a vegyes zöldséget és a zöldborsót is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk.
Közben a rizst fél liter forrásban lévő sós vízbe rakjuk, hozzáadjuk a kb. 4 dkg vajat, és puhára főzzük. Ha puha, hozzákeverjük a hagymás zöldséget, a kockára vágott főtt tojást és a petrezselymet.
Kivajazott csészékbe vagy formákba tölthetjük, és tányérra borítva, reszelt sajttal megszórva gusztusosan tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.