Elkészítés: A tojásokat keményre főzöm, a héját eltávolítom, hosszában kettévágom. A sárgáját kikanalazom, beleteszem egy keverőtálba, az aprított hagymát, fokhagymát, chilit, petrezselymet hozzáadom, fűszerezem, a vajjal, majd a libamájkrémmel habosra keverem.
A paprikát félbevágom, kicsumázom, a papricsomokat is félbevágom, a belsejét eltávolítom.
Egy tálra rakok jégsalátaleveleket, ráhelyezem a tojásokat, a paprikát és a paradicsomokat, megtöltöm őket a krémmel, nyomok rájuk Piros Aranyat. Körberakom paradicsomszeletekkel. Petrezselyemmel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.