Elkészítés: Az olajban erős tűzön megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a megreszelt zöldséget, és tovább pirítjuk. Ha már szép sárga színe van, közékeverjük a darált húst, és még öt percig pirítjuk. Végül hozzáadjuk a paradicsompürét, a fűszereket, és még egyszer annyi vizet, mint amennyi helyet az eddigi hozzávalók elfoglalnak. Lefödve, lassú tűzön fél óra hosszat főzzük, ha a víz elfőne, pótoljuk. A hozzávalóknak teljesen szét kell főni, krémmé kell puhulni. A mártásból két-három evőkanálnyit rakunk a kifőtt makarónira, spagettira, csiga- vagy kagylótésztára, a tetejét sajttal megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.