Elkészítés: Az olajban erős tűzön megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a megreszelt zöldséget, és tovább pirítjuk. Ha már szép sárga színe van, közékeverjük a darált húst, és még öt percig pirítjuk. Végül hozzáadjuk a paradicsompürét, a fűszereket, és még egyszer annyi vizet, mint amennyi helyet az eddigi hozzávalók elfoglalnak. Lefödve, lassú tűzön fél óra hosszat főzzük, ha a víz elfőne, pótoljuk. A hozzávalóknak teljesen szét kell főni, krémmé kell puhulni. A mártásból két-három evőkanálnyit rakunk a kifőtt makarónira, spagettira, csiga- vagy kagylótésztára, a tetejét sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.