Elkészítés: A halhúst megtisztítjuk és összevágjuk vagy ledaráljuk. A beáztatott kenyeret kinyomjuk, hozzáadjuk. Az apróra vágott újhagymával, petrezselyemmel, paprikával alaposan összeforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük. Kis gombócokat vagy tallérokat formálunk belőle (egy műanyagpohár segítségével, amelyet gyűrűkre vágunk), sütőpapírra fektetjük őket, majd 180 Celsius-fokos sütőben, mérettől függően 15–20 percig sütjük.
Tálaláskor a tallérok tetejét megkenjük az Aranyszarvas Zöldséglekvárral Paradicsomból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.